Even mezelf voorstellen

Welkom op mijn webshop. Mijn naam is Petra Jansen en ik ben de inspiratie achter de schermen van Juffrouw Jansen. Het is mijn passie om iets neer te zetten wat onderdeel van de natuur is. Wonen, werken en natuur komen samen in mijn winkel.

Juffrouw Jansen is een niet-alledaagse lifestyle winkel gevuld met oude meubels. Meubels met een verleden, antiek, brocant en vintage. Aangevuld met mooie handgemaakte en fairtrade woonaccessoires van pure materialen, zoals riet, linnen, hout, zeegras, gerecycled glas, etc.

De winkel is niet alleen een winkel om te shoppen, maar is ook een plek om inspiratie op te doen. Een plek om creativiteit te delen en bovenal om onze vondsten te delen met dankbare klanten die zelf niet de tijd hebben om te zoeken, maar wel onderdeel van een mooie reis willen zijn.

Ik zoek in binnen- en buitenland naar de juiste producten. Ik ga verschillende handelaren af in alle hoeken van het land. Ook bezoek ik verschillende beurzen en markten om op deze manier altijd de juiste en mooiste producten te verzamelen voor jullie. Tenslotte ben ik van mening dat handgemaakte producten puur en sober zijn en een serene sfeer geven.

Naast deze webshop heb ik ook nog een fysieke winkel waar je al mijn producten in het echt kan bekijken. De winkel is iedere dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Ik hoop dat je via mijn webshop geïnspireerd bent geraakt en dat je op deze manier de juiste sfeer kan creëren om je heen! Zie ik je snel bij mij in de winkel? Of geniet van de producten op mijn website!

 

Lieve groet,

Petra Jansen

 

 

 

 

"WAAR WONEN PUUR IS"

 

© 2016 - 2024 juffrouwjansenlifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel